Werkgevers

Fwork Uitzendbureau zorgt ervoor dat u het juiste personeel op de juiste plaats krijgt. Wij selecteren onze werknemers zeer kritisch, zodat u medewerkers krijgt, die weten wat er van hen verwacht wordt. Eenmaal aan het werk houdt onze taak niet op: Fwork Uitzendbureau onderhoudt intensieve contacten, om op de hoogte te blijven of alle zaken naar wens verlopen.

Fwork Uitzendbureau wijst elke opdrachtgever een field-manager toe. Dit houdt in dat elke opdrachtgever een vast contactpersoon heeft die regelmatig op de werkplek contact heeft met de werknemers en met de opdrachtgever. De field-managers begeleiden de werknemers , maar verzorgen ook de werkinstructies en helpen bij vragen of problemen. Onze field-managers spreken de taal van de eventuele buitenlandse werknemers, waardoor de communicatie tussen opdrachtgever en werknemers uitstekend is.

Fwork Uitzendbureau levert kwaliteit en heeft daarom uitsluitend vakmensen in haar bestand. Onze vakmensen zijn gemotiveerd en bereid om hard te werken. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner, neem dan contact op met Fwork Uitzendbureau.

Bedankt voor uw vertrouwen!